ЛУКСОЗНИ СГЛОБЯЕМИ КЪЩИ

 

 

Концепцията на МИЛИН КАМЪК за луксозни сглобяеми къщи е естествен резултат от:

·        Очакванията и изискванията на инвеститора;

·        Натрупаният опит и последователността в усилията ни да създадем сигурна, луксозна и уютна среда с реално оптимизиране на разходите за поддръжка и текущи консумативи;

·        Обоснован подход при изпълнение на отделните етапи на проекта и разумни разходи;

·        Политиката ни за защита на вложените инвестиции в условията на влошена конюнктура и нерегулиран в макроикономически план инфлационен натиск.

 

   Представите за луксозни сглобяеми къщи се простират в много широк диапазон – от отворени, високи, разчупени помещения, с витринни и мансардни прозорци изненадващи погледа и преминаващи във вътрешни дворове и зимни градини – до класически просторни стаи излъчващи спокойствие и топлина.

Създаването на луксозна среда означаваща качество на живот и високо ниво на енергийна ефективност постави пред инженерният екип на МИЛИН КАМЪК изискването за въвеждане на конструктивни елементи със съответните параметри:

·        солидна дебелина на стенният панел включваща двойна изолация, пароизолация и ефективно предпазване на конструкцията от външната среда;

·        под и таван с надеждна вградена изолация и завършващо покритие по избор;

·        преоразмерена покривна конструкция с конфигурация съгласно архитектурата и разпределението, с подпокривна мембрана при необходимост, покритие по избор и водосточна система.

·        Дограма – от дървен, трислоен профил и лаково покритие на SIKKENS или PVC – REHAU профил - с възможност за избор на стъклопакета.

·        покритие с лакове на SIKKENS на всички екстериорни дървени облицовки и видими греди и колони.

 

   Опитът и широките възможности на използваната технология ни позволява да реализираме удачни технически и конструктивни решения в различни архитектурни стилове, придаващи характерен облик и комфорт на дома.

 

   За да бъде изпълнен проекта съгласно специфичните потребности на инвеститора екипът ни:

·        разработва конкретен проект със съответното вътрешно разпределение, степен на архитектурна сложност и конфигурация на отделните елементи;

·        очертава етапите на проекта;

·        координира тяхното последователно изпълнение;

·        калкулира обосновано разходите за всеки етап прозрачно и ясно.

 

   В условията на несигурност и трудни за прогнозиране промени в пазарните цени, съзнавайки ясно отговорността си за поетите ангажименти МИЛИН КАМЪК АД въведе състезателен принцип в своята работа посредством интегрирана вътрешна система за контрол и подобряване на качеството и политика за защита на вложените инвестиции:

·        При готовност на инвеститора да стартира проекта, договорът за основното изграждане на къщата може да бъде подготвен, в момента когато са готови архитектурната и конструктивна част.

·        Периодът от момента на подготовката на проектодоговора до влизането на договора в сила не може да бъде по-дълъг от 15 дни обусловено от практиката ни да работим с твърди цени.

·        Цените и условията по договора не се променят до неговото приключване.

·        Построените съгласно нашата технология къщи са бързо ликвидни и в съответствие с действащите в страната законови разпоредби, което на практика съхранява реалната стойност на направените инвестиции.

·        Кратките срокове за реализация на вложените средства значително намалява инвестиционният риск.

·        Доверието е важно условие за съвместната ни работа с инвеститора. Дружеството е финансово независимо и с устойчиво присъствие на пазара.